افزایش سرعت سایت با ۹ راهکار فوق‌العاده بهبود سئو

افزایش سرعت سایت با ۹ راهکار فوق‌العاده بهبود سئو

افزایش سرعت سایت با ۹ راهکار فوق‌العاده بهبود سئو

Blog Article


از افزونه های سریعتر استفاده کنید
اگر از وردپرس یا جوملا یا سایر سیستم های مدیریت محتوا استفاده می کنید، مراقب سرعت افزونه ها باشید! برخی از افزونه ها با کدنویسی ضعیف عمل می کنند و سرعت سایت را کاهش می دهند. بهتر است این افزونه ها را حذف کنید و از افزونه های مناسب تری استفاده کنید.

در این مقاله بهترین افزونه ها برای وردپرس لیستی از افزونه های موثر با سرعت اجرای مناسب را برای افزودن امکانات مختلف به وب سایت خود بدون نیاز به کدنویسی آماده کرده ایم.

با این 4 راهکار می توانید سرعت سایت را به میزان قابل توجهی افزایش دهید. اما اگر می خواهید چیزهای دیگری در این زمینه بدانید و همچنین در زمینه کدنویسی تجربه دارید، ادامه این مقاله را توسط مدیر سایت مشاهده کنید.


5- کنترل فعالیت های پس زمینه
ممکن است در هنگام مرور سایت فعالیتی در پس زمینه وجود داشته باشد. به عنوان مثال، پلاگین های پشتیبان بایگانی می شوند یا برنامه هایی را اجرا می کنند که قبلاً با استفاده از cron job ایجاد کرده ایم.

این اقدامات می تواند بر سرعت وب سایت تأثیر بگذارد. بنابراین بهتر است در میزان استفاده از آنها دقت بیشتری شود. همچنین در زمانی که وب سایت ترافیک کمتری دارد، اجرای آنها را ساعت ها به تعویق بیندازید.


6- استفاده از CDN
با Cdn شتاب بگیرید
اگر وب سایت فعالی دارید و کاربران کشورهای مختلف از سایت شما بازدید می کنند (تبریک می گویم!) پیشنهاد می کنیم به CDN بروید.

با فعال سازی CDN، اطلاعات سایت در سرورهای سراسر جهان ذخیره می شود. چنین اطلاعاتی از نزدیکترین سرور برای هر فرد آپلود می شود نه از سرور اصلی سایت ما. این فرآیند باعث افزایش سرعت بارگذاری سایت می شود.


7- میزبانی فایل های چند رسانه ای
اگر تعداد زیادی ویدیو و پادکست در سایت خود داشته باشید این عالی است! اما بهتر است آنها را مستقیماً در هاست خود آپلود نکنید.

همچنین بخوانید: 7 دلیل کندی صفحات وب سایت شما

برای افزایش سرعت و کاهش هزینه های پهنای باند یک هاست آپلود ویدیو بگیرید یا از وب سایت هایی مانند آپارات کمک بگیرید.


8- فایل های کد را فشرده کنید
فایل های جاوا اسکریپت، css، html با حجم بیش از 150 بایت را با gzip فشرده کنید. Gzip یک روش موثر است که می تواند اندازه فایل را تا 70٪ کاهش دهد. برای فعال کردن آن از طریق فایل htaccess. آموزش را در سایت gtmetrix دنبال کنید.
سعی کنید خطوط خالی بین کدها را حذف کنید، نظرات را حذف کنید و فایل ها را تا حد امکان به طور خلاصه فشرده کنید.


9- تعداد ریدایرکت ها را کاهش دهید
گاهی اوقات با لینک هایی روبرو می شوید که با کلیک بر روی آن، پس از باز کردن آدرس در سایت، به طور خودکار شما را به صفحه جدیدی هدایت می کند. این تغییر مسیر است. با کاهش ریدایرکت ها می توانید سرعت سایت را افزایش دهید.


10. استفاده از بار تنبل
اگر از تصاویر و ویدیوهای مختلف در وب سایت استفاده کرده اید، بهتر است حالت بوت را فعال کنید.
در این روش به جای بارگذاری یکجا تمامی تصاویر و فیلم ها، بارگذاری مطابق قسمت قابل مشاهده صفحه انجام می شود. یعنی هر بار که کاربر به پایین صفحه اسکرول می کند، تصاویر این تب بارگذاری می شوند.
این روش تاثیر خوبی در افزایش سرعت سایت خواهد داشت. همچنین می توانید از افزونه هایی مانند WP Rocket برای فعال سازی آن استفاده کنید.


11- کاهش تعداد درخواست صفحه
یکی از بهترین راه ها برای افزایش سرعت سایت، کاهش تعداد درخواست های ارسالی به سرور است. برای بارگذاری هر منبع آیتم در صفحه باید درخواستی را به سرور ارسال کنید، بنابراین می توان گفت که ساده ترین راه برای کاهش درخواست ها به سرور، کاهش تعداد آیتم های صفحه است. بنابراین می توان با حذف تصاویر، بنرها، توضیحات یا هر قسمت بی اهمیت از صفحه سایت، آن را بهینه کرد.


12- تاخیر در آپلود فایل ها
احتمالاً به دنبال افزایش سرعت سایت خود هستید، پس از تست سایت در ابزارهای مختلف سنجش سرعت، عبارت defer را مشاهده کردید. خطاهای تاخیر ما را ملزم می کند که فایل های سنگین را با تاخیر بارگذاری کنیم. برای این کار کافیست از افزونه های بهینه سازی و کش در وردپرس استفاده کنید. زیرا اکثر این افزونه ها دارای قابلیت snooze هستند.


روش های افزایش سرعت سایت را خلاصه کنید

دوستان عزیز امیدوارم با رعایت این عناصر تاثیر خوبی در سرعت وب سایت خود داشته باشید. برای مشاهده نحوه تکمیل هر یک از این مراحل به صورت ویدئویی و کاملا پروژه محور، دوره افزایش سرعت را بررسی کنید.

Report this page